Våre konsepter

Restaurant CRU

Inspirert av fransk kulinarisk tradisjon, kombinert med skandinaviske råvarer og internasjonale impulser, skapes raffinerte og balanserte smaksopplevelser. Teknikker fra klassiske franske kjøkken danner grunnlaget, mens sesongens nordiske ingredienser tilfører friskhet og karakter.

Hvert element er nøye gjennomtenkt for å skape en helhetlig opplevelse, hvor håndverk, finesse og lidenskap for gastronomi forenes. Velkommen til en restaurantopplevelse preget av fransk eleganse og skandinavisk presisjon.

Besøk nettsiden Kontakt oss

Mendel’s

Start dagen med en kopp kaffe og en nybakt pain au chocolat – eller samle venner til brunch og afternoon tea. Hos Mendel’s finner du det lille ekstra for livets små og store øyeblikk.

Bak disse søte fristelsene står Younes El-Khomri, en konditor med internasjonal erfaring og et hjerte som banker for å skape minneverdige smaksopplevelser.

Younes flyttet fra Marokko til Paris som 10-åring og forelsket seg i det franske kjøkken, noe som ledet ham til kokkeskolen og senere til jobber i The Royal Navy og Harrods i England. Et kaldere klima førte ham til Norge, hvor han har hatt stor suksess med Mendel’s, som et sted for dyrebare øyeblikk, drevet av lidenskapen sin for mennesker og søtsaker.

Besøk nettsiden Kontakt oss

SEVEN

Enten du kommer for en uformell middag, en helaften eller bare noe godt i glasset, byr SEVEN på smaker som både overrasker og begeistrer. Her får du retter inspirert av Asia og Middelhavet og et vinkart som tar deg med på en reise gjennom de syv hav. SEVEN handler om mer enn god mat – det er en refleksjon av Eriks lidenskap og erfaring. Etter å ha finpusset sine ferdigheter i restauranter på tvers av USA, Australia og London, brakte Erik med seg kunnskap om både mat og service til Norge.

Hans visjon er enkel – hver detalj, fra smakene til servicen, skal være gjennomtenkt og skape en helhetlig opplevelse som gjestene husker.

Besøk nettsiden Kontakt oss